Cześć. Witam wszystkich. Nie będę ukrywał się pod nickiem. Mam na imię Sebastian i jestem wydawcą OkoLicy oraz Biblioteczki Grozy. Mam nadzieję, że kojarzycie ww tytuły. Napisałem do Wojtka Guni z prośbą o pomoc i stąd moja wizyta tutaj. Mianowicie, Odmienne Stany Grozy - Biblioteczka OLSa chce we wrześniu wydać antologię polskiego weird fiction #1. Chciałbym, aby była to publikacja cykliczna, więc przewiduję kilka tomów. Dlaczego zapisałem się do grupy? Szukam autorów, którzy zechcą opublikować w antologii swoje opowiadania, a tacy podobno tutaj są :) Jeżeli chodzi o szczegóły techniczne publikacji to niczym tom 1 nie będzie się różnił od innych książek Biblioteczki (twarda, lakierowana oprawa, dobrej jakości papier itp). Jeżeli chodzi o deadlajny to jeszcze nie mam ich ustalonych, pomysł zrodził się dosłownie przed chwilą ,co nie zmienia faktu, że gwarantuję publikację :D
Jeżeli macie pytania, to proszę pisać. Chciałbym także, aby do czasu skrystalizowania się pomysłu, otrzymania pierwszych tekstów - inicjatywę pozostawić w ukryciu. Mam nadzieję, że przy odpowiednim marketingu możemy z tego zrobić mega wydarzenie na polskiej scenie grozy.
Mój telefon 500 277 899 mail: sebastian.sokol.sokolowski@gmail.com.
ps. Mam nadzieję, że nie naruszyłem regulaminu grupy - szczerze, to jeszcze go nie czytałem.