old weirdman pisze:Odkryłem interesującego autora,młodego polskiego pisarza weird fiction ewidentnie pozostającego pod wpływem dzieł Thomasa Ligottiego,mam na myśli Damiana Zdanowicza którego dwa opowiadania dane było mi ostatnio czytać w styczniowym numerze Magazynu Histeria
Słoneczny Skowronek pisze:Bardzo dziwne uczucie - natrafić podczas przeglądania forum na własne nazwisko, ale jednocześnie bardzo mi przyjemnie.
Słoneczny Skowronek pisze:Z wysyłaniem opowiadań do histerii dostrzegam ten problem, że publikacja utrudnia ewentualne wydanie ich w antologii, którą gdzieś tam sobie mgliście planuję na przyszłość.
Dead_Clown pisze:Postaram się ASAP wrzucić video z prelekcji z KFASONU, która była o weird, a tymczasem chciałem złożyć serdeczne podziękowania Kreuzgangowi i Kłapouchemu za wydatne poprawienie frekwencji podczas mojego krótkiego wystąpienia. Danielowi dziękuję za to, że mu się chciało tyle kilometrów i godzin (trudno mi nawet wyrazić surrealistyczne wręcz zdziwienie, gdy pojawiłeś się bez zapowiedzi na sali;).
Dead_Clown pisze:
Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się w możliwie najpełniejszym gronie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 3 gości